top of page

Fii voluntar alaturi de noi!

Proiect suport de Teleradiologie in contextul Covid-19

Devino Voluntar!

Prin completarea si trimiterea formularului ”Devino Volunar” derulat în cadrul Proiectului suport de Teleradiologie în contextul Covid-19 (”Proiectul”), declar ca sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, în conditiile prezentate în Nota de informare de mai jos.

Multumim! Te vom contacta in cel mai scurt timp.

Notă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate prin intermediul formularului ”Devino Voluntar”:

Datele cu caracter personal furnizate de persoana care completează formularul din prezenta secțiune (”persoana vizată”) sunt prelucrate de societatea Eclinic HUB SRL, J40/8335/2017, CUI 37691142, cu sediul în București, sector 2, str. Dragoș Vodă, nr. 37, Ap. 2. Scopul prelucrării datelor este unic, de organizare a activității de voluntariat promovate pe site-ul https://www.eradiologyclinic.com/voluntari. Datele vor fi stocate pe întreaga durată a derulării Proiectului, în condiții de securitate optime, nu vor fi transferate fără acordul persoanei vizate și nu vor face obiectul unor prelucrări automatizate.

 

Persoana vizată are următoarele drepturi în legătură cu prelucrarea datelor sale: de acces, de rectificare, de ștergere, limitare a prelucrării, retragere a consimțământului (după caz), de a se opune prelucrării, de a contesta prelucrarea, în anumite condiții, la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro).

Pentru exercitarea drepturilor sale, persoana vizată este invitată să contacteze Eclinic HUB SRL folosind datele de contact din secțiunea specifică a site-ului https://www.eradiologyclinic.com/ .

bottom of page